Kapsalon

Onze kapsters zijn gek op haar en hebben èèn keer in de maand een training om nieuwe skills aan te leren of om nieuwe kleuren uit te proberen. Naast een goede opleiding hebben ze jarenlange ervaring. Ze kunnen u daarom uitstekend adviseren welke stijl of juist welke kleur haar er perfect bij uw gezicht past. Na vertrek uit onze kapsalon loopt u er weer helemaal hip bij!

Voor de haarbehandeling gebruiken we onder andere producten van L'Oréal, Kerastase en Artistique. Topmerken die alleen kappers gebruiken. Deze merken zijn geschikt voor ieder huidtype en elk soort haar. Het maakt dus niet uit welke kleur haar u heeft of als u allergisch bent. U kunt in alle rust, onder het genot van een kop koffie in onze kappersstoel gaan zitten.

Bruidskapsel

Hetty’s Kapsalon verzorgt ook het haar van bruiden. Hier hebben wij speciale cursussen voor gevolgd, die ervoor zorgen dat uw haar de hele dag perfect blijft zitten. Vooraf mag u langskomen in de kapsalon zodat we een proefkapsel kunnen proberen. Hierin staat uw mening centraal. Neem daarom altijd een voorbeeld mee op papier of gewoon op je telefoon. Dan gaan we samen kijken hoe we dit kapsel kunnen realiseren. Zo weet je zeker dat het kapsel staat en dat je op de mooiste dag van uw leven ook helemaal straalt!